Egyéb kategória|

 

Projekt azonosítószáma: 3109068302

Kedvezményezett neve: Károlyháza Község Önkormányzata

Projekt címe: Faluházak felújítása-2020 című MFP-FHF/2020

Támogatási összeg: 9 599 074

Támogatás mértéke: 100 %

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A támogatás a polgármesteri hivatalként, vagy akként is funkcionáló többcélú intézmény – „Faluházak” – megújítására, fejlesztésének támogatására igényes környezet megteremtésére adott lehetőséget, az energetikai korszerűsítés, a megújuló energiaforrás alkalmazása, valamint a „Faluházhoz” tartozó kerítés és kocsibejáró felújítása megtörtént. Az önkormányzati épület több funkciót lát el, a polgármesteri hivatal irodája, orvosi rendelő, valamint a Könyvtári, Információs és Közösségi Hely is itt található. A falu lakói és közösségi csoportjai itt tartják foglalkozásaikat.

  • A napelem rendszer az épület egész éves energiafelhasználását fedezi, évi 5-35 % többlettermeléssel.
  • A napelem rendszer kiépítése lehetőséget adott az egész épület területén egy korszerű klíma hálózat kiépítésére, a hűtő-fütő klíma berendezések télen bizonyos mértékig kiválthatják a jelenlegi gázfűtést, mellyel költségek tartós csökkentése érhető el. A korszerűsítés javította a helyben dolgozók munkakörülményeit, valamint a lakosság számára egy korszerű, minél több igényt kielégítő több funkciós épület áll rendelkezésre.
  • A célszerű és esztétikus 3D táblás rácsból készített, lábazattal és irányítható kétszárnyas kapuval ellátott kerítés meg felelő védelmet nyújt az udvaron tárolt értékeinknek.
  • A hivatali épület egy 40 méteres bejáron közelíthető meg gépjárművel, mely szilárd útburkolatot kapott.
  • Az energetikai korszerűsítés kapcsán felmerülő, az épületen belüli szerelési munkálatok befejezése után, teljes tisztitó festés lett elvégezve.

A projekt összes elszámolható költsége: 9 599 074 forint

Projekt befejezése: 2021

A pályázat kivitelezői:

Pető Ádám e.v Kimle

SG-2003 Bt. Kimle

Frank Róbert e.v Kimle

Hajdu és Társai Lakatosipari Bt. Mosonmagyaróvár

Smart Solar Kft. Csepreg

N-Plan Építésziroda Kft. Kimle

 

Köszönjük az együttműködést!

 

Barna Péter polgármester

Close Search Window